Avslappnad


Mina grannar!

Kika in på Sandins ardennerhästar. Detta är våra grannar www.sandinsardenner.dinstudio.se

Kort blogg!

Av någon anledning har inte mitt förra inlägg publicerats- konstigt men alla valpar är sålda och levererade. Varmt välkomna alla nya valpköpare till vår gemenskap!

Decibel mår som en liten piraja hon är, hänger i gardinerna, vägrar släppa taget om saker, tycker att det här med att uppfostras kan vänta för hon håller just nu på med något annat viktigt. Skämt å sido är hon mycket trygg i sig, utforskande,samarbetsvillig och tilltalar mig mycket, härlig på alla sätt:)

Vi ska också uppmärksamma Ola och Marianne, båda två har varit ute och tävlat i helgen. Marianne och Birka blev godkända i apellen på Växjö bk. Ola och Diesel har tävlat i elitklass i Landskrona med finfina poäng! Stort grattis till er båda!!

Helene: Ja visst är jag:) Jag ska lägga ut fler valpbilder från D-kullen senare.

Ha det bra alla så länge!

Leverans och städkväll

Så har sista valpen åkt, vill passa på att önska er lycka till och välkomna er i vår gemenskap! Ni som väntar till vårens kull ska också kännas välkomna.

Ikväll bar det sedan av till loke för vårstädning med Decibel, alla var så positiva och hon hade såå kul med att hälsa på alla och undersöka omgivningen.

Helene: Jätteskoj är det att fota dessa små valpar så jag lovar att det kommer mer bilder som jag har tagit:)

Sov gott!

Bilder

Deniro
Deniro
Decent och Deniro
Decibel, Deniro i mitten och Decent till hö

Har varit ute och fotat

Decibel
Decibel
Decibel
Decibel och Decent
Deniro till vä och Decent till hö
Nu sticker vi...

1 Maj

Dexi och Deliza har åkt till sina nya hem, Decent åker i början på nästa vecka. Jag satt med kameran i handen och kunde fånga detta lilla äventyr:)

Uppdatering under till salu/valpar.

Fullt sikte på morsans pinne......
Deniro närmar sig sakta......
Deniro inväntar rätt tillfälle....
NUU!!


RSS 2.0