Härlig vinterbild från Clayton

image10

Uppdatering!


Japp det är väl dags:) Jag har varit inne i en jobbfars känns det som och är aldrig hemma. I helgen som kommer ska jag jobba men är nu ledig ett par dagar innan.

Pratade med min granne på Maximilian fox kennel härom dagen, han har totalt 20 hundar på sin kennel nu, jag undrade hur han hann med:) men allt är snyggt och prydligt och hundarna mår bra så det gör han ju.

Igår gick kvällen åt att sitta i möte med styrelsen för vår hembygdsgård Loke. Innan dess fick jag vetskap om att vår fantastiska dagmamma hotas av att få sluta, jag med flera föräldrar kämpar nu för att hon ska vara kvar.
Denna underbara människa ska ni veta brinner för att göra bra och roliga saker för barnen, allt fungerar tipp topp. På alla hjärtans dag så ordnade hon tillsammans med 2 andra dagmammor en tre-rätters middag till lunch, hon har det bästa tänkbara ställe med hundar och hästar, i deras "trollskog" finns b.la en scen som barnen upptäder till "småstjärnorna". Och detta värdesätter inte arbetsgivaren.hmmm. Ja, det är mycket irriterande!

Detta är lite som är på gång nu, ska träna med Pebbles också, så klart.

Ha det bra!

Snö!


Var det någon mer än jag som blev förvånad i morse? Vi hade i alla fall snö och det kändes annars som att det hade blivit vår. Mer snö är på ingående tydligen.

Vi håller annars på med att renovera vårt hus. Det ska bli ett nytt kök. Det för inte lite med sig när man börjar riva i gamla hus men det ska förhoppningsvis bli bra när det är färdigt, ska köra iväg med allt från köket, vitvaror, möbler osv till auktion. Det känns trist att bara kasta väl fungerande saker, kanske finns det någon som kan ha nytta av det. Vi får se.

På tal om min "vårstädning" Jag har en hundgård  med koja från stabilsystem som jag inte använder. Inte använd som finns till salu om någon är intresserad.

Det börjar närma sig till MH för B-kullen på Växjö brukshundklubb ska skicka ut ett brev till er med lite info.

Ha det bra!

RSS 2.0