Helgen


Jag såg att det var en hel vecka sedan min senaste uppdatering, det springer iväg. Helgen har annars mest bestått av hundträning och blöjbyten:) Planerar också inför Amelias dop.

Hon växer och mår bra, lite lyx känns det som när hon somnar runt kl.22.00 och vaknar runt kl.05.00 äter och somnar om direkt till storebror väcker henne kl.08.00. Peppar peppar att det håller i sig. Det är sånt man inte talar om för andra mammor har jag fått lära mig då Hampus sov hela nätter från att han var 5 veckor gammal:).

En mycket glad nyhet som jag hoppas ha blivit till en vana så här på måndagarna är att Ingvar och Chicko har varit ute och tävlat för första gången med 205,25p och tredje placering. Jätteroligt!

Tack för att ni meriterar era hundar.

Hösthälsning


Löven trillar och vi har höst. I helgen har vi varit ute i trädgården. Hampus faddrar Anna och Martin var här och gav oss (eller Hampus) ett äppelträd som heter Hampus- jätteroligt, så det har vi planterat.

Skall också nämna att Ola och diesel har blivit uppflyttade i högre skydd- Grattis och Bra jobbat!

Ska också bli roligt att träffa C-kullen som Mh-testas på Växjö bk den 12/10 med start kl.08.00.

Mor och dotter

Hampusträdet

Mh-test


Nu är inbjudan till Mh-test utskickade till samtliga i C-kullen.

Grattis Raine och Camilla!

Nu har Bex the boss också varit på röntgen med kalasfina resultat. Samtliga i kullen visar sig fina både mentalt och fysiskt, ett mål som vi hela tiden strävar efter- helheten med en brukshund som håller måttet både i sin mentalitet och sundhet,  MEN en så så viktig del är ni valpköpare som har deltagit vid mentalbeskrivningen och röntgat era hundar samt den värme och arbete ni lägger ner på dom.
Tack!


B-kullen


RSS 2.0