Torsdag

Jag pratade med Claes/Zack för en tid sedan och det går riktigt bra för dom, jätteroligt jag ska få en ny film på skyddet-kalas, sedan ska det äntligen bli av att jag ska upp och kika på deras träning som jag ser fram emot.



För någon dag sedan fick jag ett chockande besked, en pojke påkörd i Linneryd som avled av sina skador var min fd.arbetskamrats son och en väns halvbror. Våra tankar går till dom anhöriga. Man får en rejäl påminnelse hur skört livet kan vara och hur mycket man faktiskt tar för givet.

Börjar bli stor?


Idag har Hampus varit med Björn och gjort diverse saker som hör hösten till som att ställa in redskap med traktorn och så med andra ord lycka.

Vad gör då jag...jo jag har fått för mig att...sy gardiner...brukar vanligtvis köpa färdigsydda men hittade inga så jag tänkte att jag kan ju sy till mitt nya kök. Först hittade jag inte min symaskin (väldigt sparsamt använd) och tyget så jag ringde till Björn och frågade vad han hade gjort av mina sygrejor, ja i samma ögonblick slog det mig..hjälp mina sygrejor...jag har till och med SYTILLBEHÖR!!

I lördags var vi hemma hos mamma som skulle visa mig hur jag skulle göra och jag var tvungen att tråckla gardinerna först sa hon och när jag satt här hemma tänkte jag "detta var ju mycket bättre än att nåla" Kära nån är detta ett ålderstecken? jag har ju faktiskt också börjat pensionspara! Tyckte allt mamma var nöjd. Hon säger det inte men kan tänkas att hon tycker att jag ska vara lite mer "huslig". Björn har en alldeles för god tumme med sin svärmor. Jag får passa mig..... 

Söndag


Nu har jag precis kommit hem från Växjö bk. Idag har vi Mh-testat 4 av C-kullens 6 hundar.

Alla individer gjorde ett kalasfint test. Dom var välbalanserade, vakna och med goda nerver, Dom avreagerade sig snabbt och hade ingen kvarstående rädsla men intresse, Bra bett och kamp samt alla skottfasta. Jag är jättenöjd med samtliga av dom. Bilder kommer senare.

En rolig händelse under dagen var att det krävs 3 man för att få loss en trasa ur en schäfers grepp:)
Bettet är det inte fel på vilket man kan se ur både B och C-kullen.

Slutligen vill jag tacka alla från C-kullen för att ni meriterar era hundar. Med stort angagemang kring era hundar, från när och fjärran gjorde NI det möjligt för dagens MH.

Tack Helené för lånet av Roxie. Vilken kull det blev!!

Tack Maggan för all hjälp!

Ha det bra alla!

Fredag


I helgen ska vi göra vårt sista MH för C-kullen, 4 hundar är anmälda, ska bli jätteintressant att se dom. Stella kunde inte medverka p.g.a löp, trist men som ingen kan hjälpa.

Chicko har röntgats med Hd A ad ua- fantastisk nyhet.

Ola och Diesel har genomfört L-test i Karlsborg med resultat godkänd väktarhund. Poliserna hade utbildningsvecka i Karlsborg och testat en rad olika hundar under veckan och Diesel bedömdes som en av dom bästa under veckan, trevlig respons!. Hade Diesel varit till försäljning skulle han fått göra om vissa delar av testet och då kunnat bli polishund.

Återkommer efter helgen!
Ha det bra!

RSS 2.0