Fredag igen

Veckorna går fort och valparna växer så att det knakar. Härliga individer allihop. Jag släpper ut dom då och då i köket och hela tiden är dom på för att undersöka nya saker. Dom leker aktivt med varandra. Vi pysslar med att klippa klor osv.

Grå tik och sv/br hane, en annan grå tik visar huvudet:)

Härliga bilder

Jag som trodde det skulle bli vår...Njut av Bex the Boss. Tusen tack igen Camilla och Reine för dom fina bilderna.





Fredagsbilden

Här kommer fredagsbilden! Valparna är nu snart 3 veckor gamla och det händer nya saker varje dag. Dom är väldigt alerta och ska hela tiden undersöka. Jag släppte ner dom på köksgolvet och genast började dom utforska den nya miljön.


Liten uppdatering

Nu händer det redan många saker i valplådan. Valparna går runt med ostadiga ben och har öppnat ögonen. Pebbles vårdar sina valpar ömt och det ser ut som om hon har gjort detta förr.
Jag är mycket med valparna men låter Pebbles få sköta om dom i lugn och ro och jag vill inte att Hampus råkar komma mellan (barn kan vara pilliga och läser inte alltid hundens signaler, så han får inte vara hos dom själv) men häromdagen kom hon ut till oss och Hampus kröp över henne, Amelia tog tag i pälsen och tyckte att hon var jätteintressant. När Pebbles efter en stund skulle gå ramlade Hampus lilla polisbil av hennes rygg, tog sedan en runda runt köksbordet och kollade om något hade ramlat ner på golvet sedan tillbaka till sina sovande valpar.

Jag kommer härdanefter lägga ut "fredagsbilden" som jag har gjort med tidigare kullar.

svart/brun hane, grå tik


Valpar



Tik 1
Tik 2
Tik 3
Hane 1
Hane 2

Små i stora världen!



Valpar!


Idag föddes vår D-kull. 2 grå tikar, 1 svart/brun tik och 2 svart/bruna hanar. En riktig kalaskull! vi är jättenöjda med denna fina kull så ikväll firar vi:)
Ska visa måånga bilder inom kort.

RSS 2.0