Info ang kennelträffen


Allt börjar ta form inför lördag, maten beställd och planen klippt. Det är lite och fixa och sena kvällar men vi ser med glädje fram emot helgen.

Willi kommer med Kustmarkens Kurry och även Kustmarkens Ådi som vi planerar att para K.B-Pebbles med till hösten.
Info med bilder kommer att läggas upp under Valpar.

Fika under dagen kommer jag att ordna med så det behövs inte medtagas.

Väl mött!

Valpvakt

Dexi&Decibel


Tänkvärt i sommar

Varmt i bil

Tid

Yttertemp

Skugga/Sol

Temp i bil

08.30

14° C

skugga

19° C

09.30

18° C

skugga

38° C

10.30

20° C

blandat

47° C

11.15

20° C

sol

58° C

12.00

23° C

sol

62° C

13.30

22° C

sol

85° C


Bröllop

I lördags var vi bjudna på bröllop. Våra vänner Håkan och Frida gifte sig i Rydaholms kyrka för att sedan ha bröllopsfest på Osaby säteri.



Veckan som kommer ska jag till Skillingaryd på SSM, träning på ogAlvesta, ska också hinna med att kika på IPO-tävlingen i Alvesta på lördag innan vi ska gå på lille Hermans dop.
Vill även påminna er om att det är sista anmälningsdagen till kennelträffen på lördag!!

torsdag

Fick en hälsning av K.Deliza, Tack Cilla för dom fina bilderna!



Fredag

Kitty
Decibel

I år har vi bara fått en kalv, en tjurkalv blev det! Hampus har döpt honom till lillebror. Lite ovanligt för oss med en kalv då kalvningstiden brukar vara ganska hektisk med många kalvningar. Han är nu 4 veckor och har en bra tillväxt.

T-shirt

Idag var vår t-shirt klar: svart t-shirt med grått och vitt tryck. Den kommer att kunna köpas på kennelträffen den 1 augusti för inköpspris 100 kr/st OBS! begränsat antal. Trycket är gjort i "flock" som ger en sammetlen känsla.




Vår logga!


Sommarhälsning från Deniro!

Tack Sarita för dom fina bilderna.



5 juli

Så var vi hemkomna efter vår semester. Vi har tillbringat 5 dagar på västkusten, vi är ett gäng som åker sammanlagt 6 husvagnar och en stuga bokad, en del åker på trav andra på shopping och givetvis så mycket man kan på denna härliga strand. Vi har haft underbart väder och mycket skratt.

På lördagen tog jag själv en runda för att hälsa på Willi och Joanne Winquist och Kustmarkens Kurry. Vi spårade med Decibel som skötte sig fint. Jag fick lära mig massor hur jag ska fortsätta utveckla spårarbetet. En mycket givande och trevlig dag.

Vill påminna er om kennelträffen den 1 augusti med sista anmälningsdag 25 juli.






RSS 2.0