Torsdag

En helt vanlig torsdag hos oss. Mina kattungar är födda! Det blev en silverkatt, en mörk stålgrå, en beige och en röd, får se hur färgen klarnar på dom när dom blir större men dom är så söta.
Pebbles löper för fullt, renoveringen börjar gå till sin ända som tur är, är vansinnigt trött på papperstallrikar!
Fick en kalv igår och min Zeb (shettis) har fått fång så veterinären var här idag. Tråkiga nyheter men troligen blir det en häst mindre så Peek a Boo letar ny kompis men det löser sig med tiden.


Fick en bild på Diesel av Ola.

Kattungar!

Min silverkatt Meja ska ha kattungar inom kort. Någon som är intresserad av en kattunge?

Meja

K.Amadeus "Diesel"-Elithund!

Ola och Diesel har blivit uppflyttade till elitspår, en fantastisk nyhet som jag fick reda på idag. Diesel kommer från min allra första "egna" kull e.Nordblicks Maskot och Götängens Kitty. Ola köpte valp av oss med en stark vilja till att träna och tävla bruks. Jag har haft förmånen att få följa stora delar i deras arbete och jag har aldrig tvekat en sekund på att dom skulle gå långt ihop. Ett fint samspel mellan förare och hund. Ska bli spännade att fortsätta se deras framtid.

Ola: Jag ska bjuda dig på smörgåstårta en dag när det passar er! Det är ni väl värda. Och för att inte glömma Diesel, har jag nåt till honom med:)

Nu ska jag snart åka till Christel i Furuby och träna Pebbles.

Ha det bra!

Pebbles Hd A och Ad ua!

Fick idag svar på röntgen, Pebbles hd A ad ua, Birka hd B och ad ua- Kalas!. 4 st friröngade av röntgade i kullen. Håller fortfarande måttet 100% hd ad-fria hundar:)

Kittygårdens Pebbles

Kittygårdens Pebbles

Lång dag!

Ja jag ska inte klaga som snart kommer att gå hem men idag har det varit en låång dag med mycket att göra och ingen att skicka på jobbet som man brukar säga, sen öppnade jag min mejl och fick se dessa underbara bilder på K.Cinstella "Stella". Ja en rejäl kick. Tack Tobbe med familj för dessa fina bilder.





 Hmmm svårt val:)

Sponsor

Vi sponsrar Svelands modprov som går av stapeln den 6-8 juni i Karlshamn.

Hd Ad-röntgen!

Japp vår resa blev ändå av idag som planerat till Lyckeby för hd ad- röntgen för Pebbles och Birka:)
Vår förhandstitt såg bra ut så nu håller vi tummarna att allt gått vägen. Tjejerna skötte sig ypperligt bra och hade nyfikna ögon på sig.

Vi var lite osäkra på vägen och som tur var fick jag ju en GPS av Björn i julklapp som väl kom sig till pass idag-helt suverän! och ganska kul också:).

Vi åkte också och hälsade på Lasse, Karin och Ulme på vägen hem, jättetrevligt att hälsa på dom!

Tack Marianne för hjälpen och för en trevlig dag!

Sedan ska jag avslöja att jag har haft ett möte på banken på em. och jag har .............börjat pensionspara............hm och jag tyckte att det verkade vara vettigt att börja också...........hm.

Ha det bra!

RSS 2.0