Sista fredagsbilden!

Jag fick en idé att sista fredagsbilden skulle vara på alla samtidigt, nja det gick ialla fall någorlunda:) Detta är en mycket härlig kull, välbalanserade, nyfikna, sociala och mycket fart:) Fina färger mörka med rödbrun teckning.

Vill passa på att göra reklam för Husängen veterinärpraktik www.husangen.se. Rolf har jag haft som veterinär till alla mina djur, han håller nu på med att bygga en ny veterinärpraktik på 350 kvm, han kommer att ha Vet.Claes Carlsson grundare av Växjö djursjukhus samt en till veterinär som tidigare arbetat som chefsveterinär i Malmö. Det känns jätteroligt att ha veterinärer med denna enorma kompetens på nära håll.


Bilder

Idag har valparna vaccinerats, besiktats och id-märkts så nu är dom redo för den stora världen. Allt har bara gått bra. Deniro finns ännu kvar, jag har varit väldigt sen med min annonsering men är samtidigt mån av att han hamnar till rätt/bra hem som dom andra.
Här kommer det lite bilder från gårdagen.

Dexi
Dexi
Deliza på språng
bus och lek
kikar läget

Grattis Ingvar och Chicko!

Ingvar och Chicko har varit ute och tävlat i helgen appellklass med 236 p och uppflyttad-Stort Grattis!



Hampus och jag hade ett samtal idag om när vi tror att våra vänner Martin och Annas bäbis kommer (hon är beräknad till den 4:e maj) Hampus tror att den kommer med posten:)

Vem tar vem?

Tikarna leker

Hemma igen!

Kitty har varit på semester men är nu äntligen hemma igen. Hon är 11 år och en järnlady. En optimal hund på alla sätt och mormor till D-kullen.


Glad Påsk!

Önskar vi er alla! Fredagsbilden blev denna veckan en torsdagsbild. Imorgon är det ju Hampus 3 års-dag och det är en förväntansfull kille som handlat ballonger och lovat att han ska stanna kvar i sängen tills vi kommer in, få se hur det blir med den saken:)

Läste ni föresten i smålandsposten idag om Anette och sin barkborrehund? Anette känner jag genom att vi gick en kurs tillsammans. Hon har en schäfer från kennel Treböken. Intressant läsning och väldigt roligt om hennes väg från räddningshund till en olycka som gjorde att hunden fick en protes vilket då klassas som doping inom tävling så istället för att ge upp kom hon på idén att utbilda sin hund att söka granbarkborrar på angripna träd. Detta driver hon nu som ett företag. Heja Anette! Bra gjort!

valpar i vårsolen.

Tempo tempo

Ja det blir inte så mycket framför datorn utan ute långa kvällar, skönt för årstiden dock. Kanske har inte alla kollat in den nya hemsidan, den nya adressen är www.kittygarden.se nya kontaktuppgifter finns länkat då denna hemsidan och mailadressen kommer att upphöra 31 maj.

Ett stort intresse har visats för valparna vilket är jätteroligt och jag har träffat många underbara människor som har varit och kikat på sina valpar, ska passa på att välkomna er till oss!

Valparna har fått flytta ut till Hilton för att dom ska få mer utrymme att springa på samt att det tillkommer en stor hundgård som dom närsom kan springa ut i, detta var uppskattat. Nu när det är så varmt leker dom även ute och utforskar utomhusmiljön. Vi har avmaskat dom och klipper klorna lite och ofta. Dom har också börjat smaka på torrfoder vilket dom ÄLSKAR.

Idag har Ola och Diesel tittat ut och jag fick se Diesels L-test och träning. Ett jättefint arbete har Ola lagt på sin hund och det var mycket uppskattat att jag fick se denna film och träffa Diesel. Ett jättetack Ola för hjälpen idag!

På fredag fyller Hampus 3 år så vi ska fixa lite för hans födelsedag, han önskar sig paket-tack så mycket !och en godistårta.

Ja detta var nog allt för idag och en liten uppdatering vad som hänt under några dagar.
Ha det bra!

Decent


RSS 2.0