Kallt och löp!

Hu så kallt det är ute, eldar för fullt i pannan men fryser ändå. Pebbles har börjat löpa för första gången men är duktig på att hålla sig och omgivningen "ren". Har en ny länk på hemsidan till Eva och Janne Alqvist. Här är en höstbild på Pebbles.
image2

bloggare!

Nja det kan man väl inte kalla mig:) Lite inlägg har försvunnit ska lägga upp Rossos bedömning igen men när man sitter och klickar så händer det visst lite saker haha. Så helgen som var, Jag var på alvesta og med Pebbles och spårade i lördags, hon spårar bra alltid lika pigg och alert. Övriga helgen var det firmafest  i lördags med Björn och Tommys företag samt en liten avrundning med 85 års kalas och blingo-party på söndagen, skönt att vara ledig tisdag-onsdag;) Ha det bra!

Helg!

Äntligen fredag! Ihelgen blir det träning med Pebbles på alvesta og. Ska bli kul! Plus lite annat ska också hinnas med. Ha det bra!

Brev från Staffan och K.Bexx

Idag fick jag ett brev från Staffan som köpte K.Bexx. Staffan har varit hundförare inom polisen i 19 år och köpte Bexx som privathund.



Hej!

Jag och Bexx har precis kommit in från skogen. Riktigt roligt att vara ute med honom, han älskar att använda nosen. Även om jag tidigare har haft bra spår- och sökhundar, tror jag inte att jag haft någon med så stor naturlig fallenhet för nosarbetet. Man blir nästan lite orolig när man skall ta ut honom ur bilen. Han skriker av förväntan när han ser signalerna och man tror att han skall stressa iväg utan att ha hjärnan inkopplad, men så fort han hoppat (du läste rätt, han hoppar in i selen) doppar han nosen och kopplar på hjärnan. I dag körde vi för första gången vägövergång och spår längs väg på slutet av skogsspåret och det funkade riktigt bra!

Bilderna som jag bifogar är tagna av en kollega till mig, Peggy Allwood. Hon är själv dessutom uppfödare av Tervurens. Hon är själv inte riktigt nöjd med bilderna och kommer att ta nya vid tillfälle. Jag pratade med henne i dag och hon har inget mot att jag skickar dem till dig och vill du, får du gärna lägga in dem på din hemsida.

Kramar

Staffan

image1


Ny blogg!

Japp så har man skaffat en blogg:) Nja jag är ju inte så teknisk men min aktuelltsida börjar tryta på utrymme så vi ska se hur detta går istället. Få ge det en chans i alla fall:)

RSS 2.0