Fredag


Satt och läste i Susan-Kenzo och Bonos blogg och fick ett gott skratt när hon beskriver sin hund.

"Bono är otroligt arbetsvillig och ska väl bara landa lite på sina tassar och hinna lyssna på vilket kommando han får istället för att gissa och utföra allt samtidigt!"

Länk till Susan och Bono finns på hemsidan, väl värt ett besök!

Onsdag

Tänkte uppdatera min sida lite.
Har varit ute och tagit in mina hästar. Jag köpte en gammal man, en riktig gentleman (halvblod) på 19 år i somras i år ska han fylla 20 år men är som en 5-6 åring till sättet, pigg, glad och alert att rida samtidigt behöver jag inte ha dåligt samvete när jag inte hinner rida. Jag kikar ut i hagen och han håller jämna steg med min 2 åriga ponny. Detta är en häst som är välutbildad och med en underbar personlighet, det var många många år sedan som jag hade en häst som denna om jag t.om någonsin haft en sådan...ja jag är så glad för min häst och hoppas,önskar att jag får ha kvar honom LÄNGE. Han har ju kommit över "medelåldern":)

Något gott kom ialla fall ur min långa envisa influensa, min träningsmotivation har tagit fart, när djuren har fått mat, barnen sover är jag och Pebbles ute under lampan på planen och tränar lydnad, inte helt perfekt (naturligtvis säger jag detta) men på god väg. Hon har lossnat bra eller matte:)  

I helgen ska vi ha släkten hemma, någon ska visst fylla 28 år.

Ha det bra!

Lite bilder

Satt och sorterade bland bilder..fann lite bilder på B-kullen.


små, redo att utforska världen



Birka

Bexx

Lördag


och fortfarande krassliga, jag blir så frustrerad och är så trött på denna feber......grrr men men alla har eller har haft det så jag får väl inte klaga för mycket.

Innan jul fick jag ett mejl från Claes och Zack, här är en händelse ur deras liv:

"Till sist kan jag berätta om en liten händelse som hände i dagarna. Det var stökigt i centrala stan och en patrull gjorde ett omhändertagande. En uppretad grupp på cirka 10-15 personer var hotfulla och ville gå till anfall. Zack lyckades själv hålla gruppen på avstånd med en skräckinjagande skallbevakning. Ingen vågade göra någonting..."



Nytt år!


Nu har vi kommit 7 dagar in på det nya året, första feberfria dagen igår och smaklökarna har så sakterliga börjat vakna igen, så efter 2 veckors influensa börjar vi se en ljusning i horisonten.

Clayton som jag förargligen missade tyckte jag skötte sig fint på mydog. en 2:a. Han fick beröm för sina ögon och linjer men skulle vara mer musklad, för rak rygg och för ljus färg, sådan kritik överlever vi:) Jätteroligt Håkan och Lotta för att ni ställde och TACK för att ni meriterar er fina hund.

God fortsättning på det nya året!

RSS 2.0